Smilefishspa.se / Blog / I norra Sverige / Annorlunda span i Stockholm

Annorlunda span i Stockholm

Efter en lång vecka på jobbet finns det inget bättre än att koppla av med ett skönt, varmt bad och lite spatid. Att spendera tid med att avslappna på ett spa har även

visat sig ha flera positiva effekter på ens mentala välmående. Är du spafanatiker i Stockholm då kanske letar du efter en ny typ av upplevelse, ett spa som avviker från normen. I denna artikel presenteras ett antal olika span i Stockholm med lite annorlunda tema.

Yasuragi

Yasuragi är ett lyxigt spa med japantema beläget i Nacka. Namnet betyder harmoni, ett väldigt passande namn för detta otroligt vackra spa. I linje med det japanska temat har man i Yasuragi på sig yukatas och har tillgång till fyra olika restauranger med japansk och asiatisk mat. Här får man njuta av en gedigen onsen upplevelse flera tusen mil från Japans gränser. Yasuragi är ett spa känt för sin vackra design, spännande tema, och otroliga utsikt. Det finns flera paket att välja på, däribland ett dyrare alternativ med eget rum och jacuzzi. Paketen innefattar en dag på spat och innehåller oftast en måltid. Veganska alternativ förekommer. Man kan även välja att övernatta i Yasuragi, vilket kan vara skönt för den som vill komma undan stadslivet för en natt.

Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm är ett informellt spa och hotell som imponerar med bl.a. sin centrala placering i Södermalm, endast två kilometer från Stockholm City. Utöver spa erbjuds på Clarion Hotel Stockholm kasino, soldäck och en inomhusbassäng för den som vill motionera. Från spadelen har man en vacker utsikt över Tantolundens spektakulära koloniträdgårdar med dess lugnande grönska. Här finns ångbastu, torrbastu, gym och även yoga. Från spahotellet kan man med bil ta sig till Stockholm-Bromma flygplatsen inom femton minuter. Perfekt för den som vill ta det lugnt i en avslappnande miljö några timmar innan eller efter flyget.

Sparadiset

Sparadiset har mycket att erbjuda för den som längtar till varmt väder och sol. Detta spa som finns i innerstan har unika rum med tropiskt tema. Varje rum har en design med inspiration från en särskild semesterö. Kanske finns det något rum du känner igen? Väck minnena av gamla semestrar under den kalla vintern med ett besök på Sparadiset. Här erbjuds massage, jacuzzi, bastu och hälsosam mat till bra priser.

Skapa ditt drömspa

Det kan vara svårt att hitta tid till att gå på spa regelbundet. Det blir även väldigt dyrt i längden. Har man utrymme till det kan man skapa ett eget simpelt spa hemma med bubbelbad, hudvårdsprodukter och massagestol. Det är möjligt via tjänster på nätet att skicka faktura som privatperson och på så sätt tjäna lite pengar via sin hobbyverksamhet.

Fler span

I Stockholm idag finns det ett fantastiskt utbud av moderna och fräscha span med intressanta och unika teman. Utöver de som nämnts i denna artikel finns det många fler

span som kan vara värda att kolla in för den som letar efter en flykt från det vardagliga.

hikaru