Smilefishspa.se / Blog / I norra Sverige / Håll dig fräsch och pigg året runt

Håll dig fräsch och pigg året runt

När vintermörkret kryper sig på är det tufft att känna sommarens fräscha look långsamt rinna bort. Som borta är guldbrun hy och hår med lyster, och istället blir huden i ansiktet glåmig och ringarna runt ögonen blir alltmer framträdande. Men frukta icke! Det finns många sätt att upprätthålla fräschheten i ansiktet, och att dessutom må riktigt gott inombords. Det är ju som de säger, lystern kommer inifrån!

Spa för kropp och själ

Kanske har du aldrig riktigt kommit dig för att ta en spa-weekend? Många drömmer om att få komma bort en helg och bara slappna av, men ofta faller det på att man antingen tänker att det blir för dyrt, eller att man helt enkelt inte anser att man har tid (vilken paradox!). Men det många inte tänker på är att man faktiskt kan åka på spa under endast en eftermiddag, till exempel, och unna sig några timmar i härliga bad eller få en massage. Att ta hand om det inre välmåendet är otroligt viktigt för hur vi hanterar vardagen och dess utmaningar och för att uppnå balans behöver vi återhämtning i vardagen. Det är också en viktig faktor för hur vi ser ut. När vi är lugna inombords slipper vi till exempel olika utslag och finnar i ansiktet, vi minskar de mörka ringarna runt ögonen, och vi får överlag ett mer alert utseende.

Hur man överlever vinterhalvåret

Är du också känslig för mörkret och kylan? Då är du verkligen inte ensam. Med mörkret blir vi oftast trötta och kommer inte ut lika mycket, och det påverkar i sin tur hur vi ser ut. När solbrännan försvunnit ser vi ofta bleka och glåmiga ut. Men med hjälp av de många naturliga produkterna från Bareminerals har du möjlighet att upprätthålla samma lyster och värme i ansikte trots att vädret tycks göra det omöjligt för oss. BareMinerals är ett märke som bara tar fram hudvänliga produkter som inte täpper till porer och torkar ut huden såsom andra märken kan göra. Det finns till och med puder för problemhy, så om du är orolig för att huden ska reagera på produkterna, kan du genast känna dig lugn. Serierna med foundations och puder är framtagna för en rad olika hudtoner och passar således vem som helst. En riktig räddare i nöden!

Vacker på insidan och utsidan

Som vi har nämnt tidigare är dessa två tätt sammankopplade, men det du kanske inte har tänkt på ännu är att vi även mår bättre på insidan om vi ser bra ut på utsidan. Så på alla sätt är det en vinst för dig att ta din hälsa på allvar och se till att stanna upp i vardagen och koppla av. Din kropp och din hy kommer att tacka dig!

hikaru