Smilefishspa.se / Blog / I norra Sverige / Stockholms bästa spa

Stockholms bästa spa

Är du sugen på att besöka ett spa? Stockholm är en stor stad som erbjuder många olika möjligheter om du vill koppla av ensam eller tillsammans med vänner och familj. Att gå på spa har blivit allt mer vanligt och det finns många olika alternativ till behandlingar. Bland annat så kan spa erbjuda härliga och avslappnande bad, ansiktsbehandlingar och massage.

Eftersom utbudet är så pass stort kan det kännas svårt att hitta rätt, speciellt om man inte har varit på spa tidigare. Det är viktigt att man väljer ett spa som är professionellt och hygieniskt på alla sätt och vis. Det kan t.ex. handla om att lokalerna är ordentligt rengjorda, att lånetofflorna är i nyskick och att företaget har använt sig av Stambytesgruppen.se för att säkerställa att rören är hela och inte är på väg att rosta sönder. Här har vi satt ihop en lista på 10 stycken spa som har rankats till några av de bästa i hela Stockholm. Priserna varierar rätt ordentligt och detsamma gäller för utbudet av tjänster och behandlingar. Det alla har gemensamt är dock att de är mycket uppskattade och populära för såväl Stockholms invånare som för turister och besökare.

The Nest – På Brunkebergstorg 9 hittar du spaanläggningen The Nest. Detta spa befinner sig på det populära och omtyckta hotellet Downtown Camper och erbjuder fantastiska behandlingar till överkomliga priser. Entré till anläggningen ligger på 595 kronor och då ingår även lån av morgonrock, tofflor och handduk. Vill du ha mer än så kan du köpa ett fast spapaket på 950 kronor med gym, sauna release och en smakrik frukost.

Yasuragi – Yasuragi är ett japanskt spa som har fått utmärkelsen Best Luxury Resort Spa och som befinner sig i Stockholm, Nacka. Med ett frånpris på 950 kronor kan man få tillgång till exotiska frukter, te, tofflor, olika aktiviteter, japanskt bad och möjlighet att låna en yukata, vilket är en japansk morgonrock. Badkläder finns på plats att låna och kan även tas med hem efter besöket om så önskas. Här hittar du regnduschar, kolsyrebad och shiatsu, en japansk massage.

Elements spa – Gillar du inredning i marmor så är det Elements spa som du bör besöka. Detta är ett riktigt tempel av beige marmor och här får du tillgång till bad både utomhus och inomhus. Eftersom Elements spa befinner sig i ett hotell så har hotellgäster fri tillgång till anläggningen, men för utomstående besökare ligger entréavgiften på 295 kronor. Då ingår te och fruktbuffe, lån av handduk, tofflor och badrock samt även fri tillgång till samtliga produkter som finns i duscharna. I entrépriset ingår det även en rad olika yogapass där alla är anpassade till nybörjare för att så många som möjligt ska kunna delta.

hikaru