Smilefishspa.se / Blog / Annorlunda spaupplevelse / Två timmar av total avkoppling i Ystad

Två timmar av total avkoppling i Ystad

Ystad Saltsjöbad erbjuder “the creek experience” vilket är en två timmar avkopplande upplevelse i en miljö inspirerad av tropisk regnskog, luft, eld, jord och vatten. En jorden-runt-resa.

Då man kliver in möts man av en dimridå medan man smyger fram genom vattnet. Efter att värmen har omslutit ens kropp så är det dags för salt ifrån Döda havet för att mjuka upp fötterna samtidigt som man får en uppfriskande ansiktsmask. Därefter så är det dags för bastu och basturitualer av olika slag. Värme och kyla, återfuktande och uppiggande, turkisk hamam och inpackning med mineralrik marockansk lera och ånga.

Man är max sex personer under behandlingen och värdar guidar genom upplevelsen. Man kan dock genomföra behandlingarna på egen hand, eller om man föredrar så delar man det med det sällskap som man önskar.

The creek experience öppnade för ett par år sedan och är en unik upplevelse, en upplevelse som Ystad tillsammans med Falkenberg Strandbad ensamma kan stoltsera med.

I tillägg till nämnda upplevelse så finns här också en mer traditionell spa-anläggning med swimmingpool, bastu, jacuzzi , uppvärmda källor, isvak, behandlingar, relax och träning.

hikaru